Despre Noi

Easy Monitor este o aplicație dezvoltată intern de Cabinetul de Avocat Tănase Lucian, cu sediul profesional în Bucureșt, sector 1, Str. Constantin Aricescu nr. 18, etaj 5, ap. 8 și pusă la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit, utilizarea sa fiind supusă termenilor și condițiilor ce pot fi accesați aici.

Pentru cei ce nu mă cunosc sunt avocat și membru al Baroului București din anul 2000 având peste 15 ani de experiență în domeniul consultanței juridice și al litigiilor comerciale și civile.Expertiza acumulată de-a lungul carierei mele acoperă domenii precum Dreptul Societar, Dreptul Contractelor Civile și Comericale, Drept Imobiliar, Dreptul Muncii și Insolvență. De asemenea am dobândit o bogată experiență în materia litigiilor civile și comerciale asistând numeroși clienți în fața instanțelor de judecată din România, la toate nivelele de jurisdicție și pe întreg teritoriul țării.

În ultimii ani m-am concetrat pe dezvoltarea de soluții web ce pot îmbunătăți procesele din activitatea juridică. Aplicația Easy Monitor face parte împreună cu Easy Consult și Easy Clause din acest efort de a testa diverse moduri în care actvitatea juridica poate beneficia de soluții digitale.

Un rezumat complet al carierei mele îl puteți afla prin vizualizarea CV-ului meu.

Sperăm că veți găsi utilă această aplicație și o veți folosi cu plăcere. Dacă aveți sugestii vă rugăm utilizați formularul de mai jos sau adresă de email: office@easyconsult.ro.